Cum sa intri gratis la concerte

Posted on April 12, 2011

0


Eşti student şi nu ai bani? Auzi din ce în ce mai des replica asta şi toţi vin cu câte o soluţie în funcţie de ce promovează fiecare. De această dată nu îţi vindem nimic, ci te trimitem fără nici un ban la câte concerte poţi duce. Şi mai concret, în cele ce urmează vei afla cum poţi să te distrezi şi să urmăreşti live formaţiile de muzică preferate fără să ai nici măcar un leu în buzunar.

Asemenea unui ghid de operare, există două variante dintre care poţi alege pentru a-ţi atinge ţelul dorit:

1. Câştigă unul dintre biletele gratuite puse la bătaie de zeci de site-uri

Când vine vorba de un concert cu mari artişti internaţionali, site-urile din domeniul muzicii parcă o iau razna şi se luptă între ele care să dea cele mai multe bilete gratis pentru a-şi înmulţi “clickurile” şi popularitatea. Cu cât este un concert mai important, cu atât mai multe site-uri cu renume vor oferi intrarea gratis la eveniment.

De exemplu, iubitorii formaţiei Gipsy Kings pot câştiga două invitaţii duble la concertul favoriţilor, de sâmbătă, 9 aprilie, la Sala Palatului, dacă se loghează pe site-ul Best Music, unul dintre cele mai cunoscute portaluri de muzică.

Site-uri care oferă bilete gratis: Like Club, Best Music, Beat Factor, Metal Head, iConcert, Music Chat

2. Intră la concert fără bilet

Dacă nu mai vrei să stai la mâna destinului atunci când vine vorba de tragerile la sorţi pentru desemnarea câştigătorului biletelor gratuite la concert, ia-ţi inima în dinţi, închide ochii şi intră fără tichet eveniment. Cum? Teoretic, simplu, practic, şi mai simplu!

Pentru că, de obicei, organizatorii concertelor de la Sala Palatului nu acordă o atenţie exagerată la intrare, poţi intra fluierând, fără să te întrebe nimeni nimic. Singura problemă va fi în momentul în care va trebui să te aşezi pe locul tău… care în realitate nu există şi atunci începi să te muţi de pe un scaun pe celălalt.

3.Fără bani, dar şi fără pretenţii

Concertele în aer liber reprezintă o oportunitate de a asculta un concert şi cu puţine şanse,  de a-l şi vedea.  Chiar dacă paza în jurul locaţiei este sporită, întotdeauna va exista posibilitatea de a “trage” cu urechea la boxele de mii de watti.

4.Foloseşte-ţi creativitatea

Pentru că unele cluburi încă mai folosesc cerneală transparentă pe ştampilele ce le aplică după ce ai plătit biletul de intrare, poţi să te foloseşti de un mic truc pentru a intra gratis la evenimentele organizate în locaţiile cu pricina.

Trebuie doar să îţi cumperi un stilou cu cerneală transparentă, să-ţi desenezi pe mână simbolul clubului respectiv şi la intrare, nimeni nu îşi va da seama care este diferenţa.

Cluburi care folosesc ştampilă cu cerneală transparentă: Stage Club, Buşteni, Bamboo Braşov, The Gate, Onx, Gossip Mamaia

În speranţa în care te-am convins să urmezi una dintre modalităţile sugerate de noi pentru a ajunge la concertul dorit, trebuie doar să te foloseşti de ambiţie, tupeu şi ingeniozitate pentru că România este într-adevăr, ţara tuturor posibilităţilor.

Autor: Vlad Pahontu

Posted in: Unde mergem